Всички поръчки се правят само онлайн-тук чрез сайта на нашият имейл, без да се изисква регистрация :Имайте в предвид: Ние ви изпращаме имейл САМО  след като вече е създадена товарителницата и ние разполагаме с информацията за номера на товарителницата и сумата за транспортните разходи, тоест след като колетът е изпратен .

Моля пишете на КИРИЛИЦА !
За да направите своята поръчка в нашия уебсайт не се изисква никаква регистрация. Просто я изпратете от вашия на нашия имейл. Доставка за 24 часа - от днешния ден за следващия (ако пръчката ви е приета до 11,00 часа за деня). Моля не пишете на латиница - тези поръчки не се приемат. Уважавайте Българския език !
 
При поръчка моля копирайте целите наименования на артикулите :
 
Номер на артикула + Наименование + Цената на артикула, и Накрая бройките които желаете да закупите.  Например:
 
 Кат.N:3065.110 - Връх тапа...Цена: 0,20 лв. / 0,24 лв. с ДДС - 50 бр.

Моля изпращайте вашите поръчки или запитвания на следния имейл:

Мейлът е във вид на картинка и не може да де копира. Моля изпишете го с клавиатурата при изпращане на писмо.
Пратките ако заявката е направена до 13:00 часа, обикновено се изпращат веднага на същият ден или на следващият ден след направата на поръчката.След като колетът е изпратен ви уведомяваме с писмо.
Онлайн Магазин. Информация за ТРАНСПОРТ и начини
на ПЛАЩАНЕ. Моля прочетете!
За да бъде изпратена вашата поръчка спедиторските фирми изискват :
 

1. Вашите имена.

2. Името на офис на СПИДИ или (Еконт). Или точен и пълен адрес на получателя.

3. Телефонен номер за връзка.
 

Посочването на непълни или неверени данни прави поръчката невалидна и тя не ни обвързва с изпълнение.

След уточняване на Вашата поръчка тя ще ви бъде доставена от някои от НАШИТЕ складове в страната на посочения от вас адрес със спедиторска фирма СПИДИ или (ЕКОНТ). И със застраховка. Цените на доставка можете да видите (или да изчислите според килограмите )на следният Тарифен калкулатор на сайта на Еконт: http://www.econt.com/tariff-calculator/

При няколко поръчани продукта цената за доставка се разпределя между тях и така транспортната "тежест" върху всеки артикул ще намалее значително. Например ако купите един артикул за цена от 6лв. - транспортните ви разходи ще са около 6,30лв. Така крайната цена на артикула ще почти стане двойна: 12лв. Ако артикулите са 10 бр, то "транспортната тежест" за 1 брой ще намалее значително.* Забележка: За обемистите и тежки пратки спедиторските фирми не се ангажират да доставят пратката до етажа и апартамента на клиента, а се доставя до входа на дома. Моля клиентите да имат в предвид тази подробност при получаване на подобни пратки.

 - Сумата на доставката не е включена в цената на продуктите. Тъй като транспортните разходи не могат да бъдат предварително калкулирани, - те варират в зависимост  от вариантите за доставка - "до поискване" или "до адрес", "застраховка" , "% за наложен платеж"...

 

- Всички транспортни разходи са за сметка на клиента.

 

Начини на плащане :
 

1. С банков превод- чрез платежно нареждане. Щом превода бъде получен, ще бъде изпълнена и Вашата поръчка. Когато куриера извършва доставката няма да дължите никаква сума и няма да плащате процент за наложения платеж.

2. С наложен платеж -стойността на Вашата поръчка се заплаща на куриера в момента на получаването й.

Имате възможност да получите данъчна фактура, като предварително изпратите данните на Вашата фирма и уточните детайлите по и-мейла.
* * *
Важно:
Относно големите пратки-билярдни, минифутболни, аерхокейни и др. маси : При изпращане пратката ще бъде задължително застрахована.
Преди нейното изпращане ние я преглеждаме задължително.

При получаването и пред служител на спедиторската фирма, моля проверете  всичко за възникнали транспортни повреди. И ако са настъпили такива - е необходимо да се направи застрахователен протокол за това.

Ако не се съобразите с изискването , то след това застраховката не важи и тези евентуални повреди при транспортиране не се изплащат от застрахователеля на фирмата спедитор, а са за ваша сметка.
.........................................
Дни на изпращане на пратки: в работни дни, от понеделник до петък.